Izvajanje vaj in švicarska krema

Današnjo moderno Švico poznamo kot zvezno državo od leta 1848, čeprav segajo zametki države v leto 1291, ko so se združili trije majhni kantoni Uri, Schwyz in Unterwalden. Švico poznamo kot urejeno državo, od koder prihaja tudi krema za mišice in sklepe Perskindol, za katero smo prepričani, da jo številni dobro poznate, saj je poleg izvajanja vaj najpomembnejši pripomoček pri težavah s hrbtenico, vratom, križem, komolcem in drugimi sklepi.

Izvajanje vaj

Številni so prepričani, da so stvari v Švici v povprečju bolj urejene, kot v drugih državah. Infrastruktura je odlična – od javnega prevoza, odličnih cest in kolesarskih ter sprehajalnih poti. Veliko je javnih igrišč za otroke, možnosti rekreacije, praktično na vsak hrib oziroma goro pelje vlak oziroma neke vrste gondola.

Podobno urejeno je tudi v švicarskem gospodarstvu. Različne nacionalne vrednote, kultura, gospodarske strukture, institucije in zgodovina prispevajo k uspehu Švice. Švicarsko gospodarstvo je eno najnaprednejših gospodarstev. Švica je po vsem svetu znana po visoki kakovosti svojih izdelkov, predvsem ur, motorjev, generatorjev, turbin in drugih izdelkov visoke tehnologije ter po posebej urejenem bančnem sistemu. Švicarske blagovne znamke, kot so Lindt, Nescafe, Nestle, Omega, Tissot, Rolex, Novartis ali Roche vsi dobro poznamo.

Podobna zgodba, kot za druga uspešna švicarska podjetja velja tudi za Perskindol, ki je ugledal luč sveta leta 1981, za kar je poskrbel v Švici rojeni izkušeni teniški igralec in poslovnež. Pet let je bilo porabljenih za izpopolnjevanje formulacije za to odlično naravno zdravilo. Zanimivo je tudi samo ime, ki je sestavljeno iz besed PER – SKIN – DOL, kar v prevodu pomeni »za nanašanje – na kožo – za bolečino«.

Cilj izdelka je bil ustvariti protibolečinsko sredstvo, ki bi ustanovitelja kreme Perskindol vrnilo na teniško igrišče, brez uporabe tradicionalnih protibolečinskih zdravil. Perskindol je hitro postal pomembno terapevtsko sredstvo za profesionalne športnike po Evropi in Aziji. Zdaj se Perskindol uspešno uporablja v številnih državah po vsem svetu.

Uporaba Perskindola se svetuje v primeru mišičnih krčev, bolečin v mišicah, v primeru različnih poškodb. Ko ga nanesete na kožo, boste začutili občutek hlajenja, hkrati pa boste začutili vonj pomirjujočih eteričnih olj. Vsekakor pa ne pozabite na redno telovadbo in redno izvajanje različnih vaj.