Stenske nalepke obogatijo prostor

Obnove stanovanjskih oziroma hišnih prostor se lotimo le redko – praviloma takrat, ko imamo na voljo večja finančna sredstva oziroma je opazna njihova dotrajanost. Kljub temu to ne pomeni, da prostora ne morete popestriti. Zelo enostavno rešitev predstavljajo izbrane najlepše nalepke, ki jih namestimo v izbran prostor. Zaradi cenovne ugodnosti so stenske nalepke vse bolj priljubljena metoda ustvarjanja občutka novosti v naših domovih.

Kakšne stenske nalepke izbrati?

Podobno kot velja pri obnovi stanovanja – izbira je odvisna od posameznika, ki si želi spremembo. Zelo pogosto se stenske nalepke namešča na stene (pa tudi pohištvene elemente) v otroški sobici. Kako pravzaprav lepše pričakati prihod novorojenca kot s pripravo otroške sobice, ki jo popestrimo z različnimi motivi. To so lahko dinozavri, različne živali, planeti, vozila, sovice, drevesa ali pa čarobne vile, ki bodo pazile na našega malčka med spanjem. S stenskimi nalepkami lahko ustvarimo čaroben gozd, vesoljsko dogodivščino ali pa kopensko dogodivščino za naše najmlajše. Najboljše pri vsem je, da vam lahko pri nameščanju pomagajo tudi vaši mali zakladi.

 

stenske nalepke

 

Seveda stenske nalepke niso namenjene samo uporabi v prostorih naših najmlajših članov. Vse bolj in bolj priljubljene so tudi v drugih prostorih (odraslega) stanovanja. Za vse ljubitelje poezije in lepih misli priporočamo namestitev stenskih nalepk s citati modrecev, ki vas bodo vedno znova spomnili na želeno bistvo, ki ga želite živeti. Priljubljeni so tudi motivi dreves in travnikov, ki ustvarjajo prijeten ambient skladen z naravo, ki jo sicer le redko opazimo. Vsi ljubitelji narave se boste zagotovo povezali tudi z drugimi elementi narave – pri izbiri pustite domišljiji prosto pot in hkrati poskrbite, da bo izbran stil nalepk poskrbel tudi za skladnost z vašimi prepričanji. Če vas navdušujejo in motivirajo barve, so barvne nalepke (pa tudi posterji) prava izbira za vas. Če ste ljubitelji modernih, minimalističnih stilov pa se boste verjetno bolj našli v izbiri črno-belih oziroma enobarvnih motivov. Karkoli izberete naj bo skladno s pohištvom vašega stanovanja in pohvale na račun dekoracije prostorov bodo zagotovo kar deževale.