Zobne luske bodo popravile vaše zobe v sanjski nasmeh

Zobne luske so sodobna in dobra rešitev za vaše estetske težave z zobmi, kar si poglejte tukaj https://www.doktor1a.com/zobne-luske/. Zobne luske se nalepijo na vaše obstoječe zobe, lahko pa rešujejo težave z barvo zob, z obliko zob, ali če kje kakšen del zoba manjka in mogoče imate prevelike in nepravilne vrzeli med zobmi. Gre za tanke plasti iz porcelana, ki so povsem prilagojene vsakemu vašemu zobu posebej. Najbolje je, da jih nalepi izkušen zdravnik, da bodo dolgotrajne in da bodo res dobro zgledale.

zobne luske

Zobne luske rešujejo estetski videz zob, ki so lahko poškodovani od kajenja, pitja alkohola ali vina, čajev, kar povzroča zabarvanost in zato se mnogi odločajo za beljenje zob, ki poškoduje zobno sklenino. Ta sčasoma spoka, Zato so zobne luske idealna rešitev, da se ta nadloga odpravi zelo hitro.

Kakovostne in za vas primerne zobne luske vam bodo pričarale filmski nasmeh na obraz, da se bo vsak za vami ozrl. Ko se boste odločili za ta poseg, boste odšli na pregled, kjer bo zdravnik ugotovil, ali ste primeren kandidat za to, da vam namesti keramične luske na zobe. Začne pa se tako, da vam zdravnik najprej pobrusi zob in pri tem uporabi anestezijo, tako, da nič ne čutite.

Preden odidete iz ordinacije, bo vzel najprej odtis za zobno lusko in vam namestil na zobe začasno lusko, dokler vaša ne bo narejena. Takrat vas pokliče in pridete po svoje luske, ki se vam namestijo trajno na zobe. Da boste do tega rezultata prišli, pridete do zobozdravnika le dvakrat do največ trikrat. Zadnjič bo zacementiral luske in preveril, ali je vaš ugriz v redu ter po potrebi še dodatno oblikoval luske.

Luske morajo biti narejene iz najbolj kvalitetnih materialov, da so trajne in lepe. Ko so nameščene, je dobro, da se posvetite brezhibni higieni in tako boste svoj sanjski nasmeh obdržali za vedno.