Kaj je kvantno informacijska terapija

Kvantno informacijska terapija (https://www.reconnectiveinformation.com/) je posebna veja alternativnega medicinskega pristopa, ki dokazano pomaga ljudem, pri katerih je klasična medicina odpovedala. Pri tem revolucionarnem načinu zdravljenja gre za povezovanje z zdravilnimi frekvencami, ki vibrirajo na novi pasovni širini in se prenašajo k nam na Zemljo skozi spekter svetlobe in informacij. Te so, po trditvah mnogih mednarodno priznanih strokovnjakov, tako resnične in močne, da imajo na naše zdravje blagodejen učinek.

kvantno informacijska terapija

Pri kvantno informacijski terapiji pa se spremembe ne dogajajo le na telesni ravni, kot zmanjšana ali odpravljena bolečina, večja naravna odpornost telesa, izboljšana presnova ter večja vzdržljivost telesa, ampak tudi na drugih, za dobro počutje še kako pomembnih ravneh:

  • čustvena raven: večja ljubečnost, izboljšani medosebni odnosi, zmanjšana preobčutljivost, razbljinjanje negativnih čustev,
  • duhovna raven: v svojem življenju postanete bolj zavestno navzoči, osvobojeni preteklosti in prihodnosti, posledica pa je bolj radostno življenje,
  • mentalna raven: hitrejša in učinkovitejša razrešitev težav, izboljšanje mentalnih sposobnosti, na življenje pa začnete gledati z bolj jasnega zornega kota.

Potek same terapije je sledeč:

  • Priporočajo se tri terapije, vsaka traja od 30 – 40min,
  • Med terapijo pacient leži na posebni terapevtski mizi, oblečen in tako, da je kar najbolj sproščen,
  • Med terapijo se zdravilec stranke ne dotika in ne postavlja diagnoz. Dobra stran terapije pa je odsotnost slabih stranskih učinkov in prisotnost le tistih dobrih.

Kako je nastala kvantno informacijska terapija

Začetnik kvantno informacijske terapije je dr. Erick Pearl, sicer klinični zdravnik in svetovno priznani zdravitelj iz Los Angelesa. Že več kot 25 let po vsem svetu predava in poučuje o tovrstnem načinu zdravljenja. Njegova dognanja pa so znanstveno in izkustveno potrjena.

Dr. Pearl je prepričan, da klasično medicinsko zdravljenje odpove, kadar telo pacienta ni v ravnovesju. Ta balans pa kvantno informacijska terapija pomaga ponovno vzpostaviti. ‘Reconnective Healing’ torej ne zavrača klasičnega načina zdravljenja, ampak ga uspešno dopolnjuje – ko je telo zopet v ravnovesju, zdravljenje ponovno deluje.

S kvantno informacijsko terapijo se spremenijo fiziološki in biološki procesi, ki rezultirajo v prestrukturiranje DNK in popravilo napak v njej. Znanstveniki so tako prišli do spoznanja, da terapija ne zdravi zgolj simptomov, ampak človeka kot celoto, na vseh ravneh.