Izberite jacuzzi Hotspring za udobje vašega doma

Najbrž bi kar težko našli osebo, katera ne uživa v brbotajoči in topli vodi. V masažnem bazenu ali drugače povedano jacuzzi je namakanje zelo prijetna izkušnja, katera je edinstvena in neponovljiva. Izberite jacuzzi Hotspring in se sprostite vsak dan. Na voljo imajo ogromno ponudbe tako da boste zagotovo našli jacuzzi po svojem okusu. Tovrstna investicija se vam bo zagotovo na dolgi rok obrestovala saj se boste tako izognili gnečam v javnih kopališčih oziroma termah. Poleg tega si lahko masažni bazen prilagodite po svojih željah, bazeni Hotspring pa so narejeni zelo kakovostno, uporabljate jih lahko vsak dan. Imate nizke stroške vzdrževanja in je zelo enostaven za nego.

Jacuzzi Hotspring je narejen iz različnih linij, uporabnikom pa je njegovo delovanje prvovrstno doživetje. Nameščene ima odlične masažne sisteme, masažna mesta pa so skrbno izbrana. Premišljena izdelava ter namestitev vseh masažnih šob vam nudi izjemno stopnjo ugodja in tako imate masažo vseh mišic saj je poskrbljeno za vsak del telesa: ramena, hrbtenico, roke, boke, meča in stopala, vrat in trebuh. Zato ni lepšega kot se po dolgem in napornem delu usesti v jacuzzi in si privoščiti masažo. Masažne šobe so zelo zmogljive in tudi prilagodljive, delujejo pa po načelu menjave vodnega ter zračnega curka. Ker lahko sami nastavljate moč curka lahko nadomestijo še tako dobrega maserja. Delovanje je popolnoma neslišno, zato so jacuzzi Hotspring primerni tako za notranjo kot zunanjo namestitev.

jacuzzi

S tovrstnimi bazeni boste dosegli visoke energijske prihranke, to pa omogoča tehnološko napredna obtočna črpalka ter inovativna izolacija (tudi pokrov je izoliran). Masažna črpalka pa za varčevanje skrbi s tem da masažne šobe delujejo samo takrat ko jih potrebujete. Jacuzzi vsebuje tudi LED osvetlitev z možnostjo senčenja in pri tem ne potroši skorajda nobene energije. Sisteme ki skrbijo za filtracijo vode lahko označimo za zmogljive in zanesljive. Vodo filtrirajo 24 ur na dan, tudi takrat ko bazen ni v uporabi. Tako je voda očiščena vseh delcev, od največjih do najmanjših.