Woll posoda

Nekoč druga nismo poznali, kot električni, plinski ali kombiniran štedilnik. Vseeno nam je bilo katero posodo smo si kupili, kašen lonec, vse kar smo imeli smo lahko dali na štedilnik. Ampak časi se seveda spreminjajo tako tudi moda v naših štedilnikih. Vse bolj so naše navadne štedilnike zamenjale indukcijske plošče. Kateri so imeli doma še mogoče kašne starejše lonce in kozice so imeli velike težave. Indukcijska plošča ni zaznala posode, ker dno ni bilo prilagodljivo oziroma ravno. Zato pa je tukaj posebna posoda woll, ki je namenjena prav za indukcijo. Posoda za indukcijo, plin, … je posebna posoda, ki zasnovana posebej za novejšo tehniko.

woll posoda

 

Če ste komaj v nakupu nove posode za indukcijo vam priporočam Woll posoda, ki vas ne bo pustila na cedilu. Ima 9 mm debelo dno, kjer se dno lepo stika s kuhalno ploščo. Zagotavljajo vam dolgo življenjsko dobo, zaradi debeline dna, kvalitetne izdelave ter odličnega materiala. Vseeno kako dolgo kuhate, dno bo ostalo še dolga leta ravno, prav takšno, kot prvi dan nakupa. Woll posoda ni samo za indukcijo, tudi drugi si jo lahko nabavijo, če rabijo kvalitetno posodo. Najbolj pa se gre za vse tiste, ki uporabljajo indukcijo in rabijo posodo z ravnim dnom. Woll posoda vam vse to ponuja, na razpolago imate različne kozice, pekače, ponve, vse za vaše kuhanje.

Danes je težko izbrati pravo posodo, tisto, da te ne pusti že po par kuhanjih na cedilu. Vročina hitro uniči našo dno posode, če posoda ni kvalitetna. Zato pa vam Woll posoda tega ne bo naredila. Dolga leta bosta lahko v njej pripravljali kosila in druge obroke. Posoda je popolnoma varna, kvalitetna varčna ter okolju prijazna. Ni Slovenske izdelave, ampak je Nemška razvojna umetnost, zato tukaj ne gledajte, da kupujete tuj produkt, raje gledajte da je res kvalitetna.