Vizažistka za vaš posebni dan

Večkrat v življenju pride kakšen poseben dan, predvsem pri ženski populaciji, pri katerem je skorajda obvezna tudi vizažistka. Ena najboljših izbir za vaš posebni dan je zagotovo vizažistka Tina Švajger Sivec, katero že od nekdaj spremlja estetika, umetniško izražanje pri športu, ilustriranje in še veliko drugega, s čimer je krepila svoj čut za estetiko. Poklic kot je vizažistka vsekakor temelji na občutku za estetiko, vendar pa Tina meni, da vsaka posameznica že naravno lepa, s svojim talentom pa ženskam zgolj pomaga poudariti to naravno lepoto, da postanejo še malček bolj samozavestne in da lažje tudi same občutijo to moč svoje naravne lepote.

vizažistka

Vizažistka je torej ‘obvezna oprema’ na vaši poroki, kakšni obletnici in seveda še na kakšnem drugem praznovanju, katerega se boste udeležili, sploh pa če ste vi glavna zvezda takšnega praznovanja.
Vizažistke in vizažiste sicer bolj poznamo kot del filmske industrije, kjer so zadolženi za brezhiben izgled filmskih igralcev in igralk, gledaliških igralcev in igralk, sodelujejo seveda tudi pri ustvaranju glasbenih video spotov in reklamnih oglasov. V zvezdniškem svetu je vizažistka skorajda vsakodnevna navada, saj se nekateri zvezdniki vsak dan odpravijo na profesionalno ličenje, preden zakorakajo v nov dan (oziroma se v veliki večini primerov mora vizažistka ai pa seveda vizažist odpraviti do njih, saj bi bilo res nenavadno, da zvezdniki svoj dom zapustijo brez ličil).
Kdaj pa vam lahko vizažistke tudi pridejo prav? Ne boste verjeli, ampak poskrbijo lahko tudi za čarobne kostume vaših otrok, ob praznovanju pusta ali noči čarovnic. S svojim znanjem in vrlinami lahko vašim najmlajšim pomagajo, da se spremenijo v pravljične princeske, človeka pajka, hudička ali pa kar čarovnico. Vizažistka je običajno prisotna na kakšnih dogodkih za najmlajše, kjer jim porišejo obraze, da postanejo to kar želijo, kar jim seveda prinese obilo veselja in lepih spominov.