Ali je lahko verižica z imenom unikano darilo?

Se odločate za nakup darila ali želite svojemu partnerju podariti nekaj posebnega. Verižica z imenom je lahko nekaj posebnega, saj lahko predstavlja zelo unikatno darilo. Darila ali presenečenja, ki so nekaj posebnega in so namenjena točno določeni osebi so lahko zelo lep spomin. Verižica z imenom je posebno darilo, v katero lahko damo gravirati ime osebe kateri želimo podariti verižico ali pa čisto unikaten napis. Z unikatnimi zapisi na nakitu bo oseba katera bo nakit nosila vedno vedela z kakšnim namenom je bila verižica, prstan ali drug nakit kupljen. Predvsem pa bo osebo verižica z imenom spominjala na točno določeno osebo.verižica z imenom

V zlatarni Celje vam nudijo pester izbor nakita. V zlatarni Celje tako lahko izbirate med verižicami, prstani, urami in seveda lahko se odločite tudi za nakup naložbenega zlata. Naložbeno zlato ima svojo vrednost glede na težo, ki jo kupite. Je lahko zelo lepo darilo, katero velja za posebno saj ima dodatno vrednost. Nakit, ki ga lahko izberete v zlatarnah je lahko srebrn, zlat ali pa izbirate med mešanimi kovinami. Verižica z imenom je lahko v kombiniranih opcijah zlate ali srebrne verižice napis oziroma ploščico pa lahko izbirate v različnih materialih. Pomembo je, da veste da zlatarne svojo gravuro napisa po večini lahko opravijo zgolj za zlati ali srebni ploščici.

Možnosti, da bi gravuro izvedli na druge materiale kot so guma, plastika in podobno največkrat nimajo. Verižica z imenom, prstan ali drug nakit naj bodo po hrambi pospravljeni v temnem prostoru ali v za to pripravljeni škatlici, ki ste jo prejeli ob nakupu izbranega nakita. Svoj nakit redno čistite da bo ohranjal svoj sijaj in vsaj na 2 leti nakit odnesite v zlatarno kjer vam ga bojo s pomočjo posebnih naprav očistili in pripravili na ponovno uporabo. V zlatarni vam tako lahko nudijo tudi razširitev ali krajšanje vašega nakita. Obiščite svojo izbrano zlatarno in izberite svoj nov modni dodatek.