Upravljanje apartmajev vam pomaga povečati zasedenost in prihodke

Dejavnost agencije Optimaplus booking je upravljanje apartmajev na profesionalen način. Agencija je specializirana za oddajo apartmajev in vam pomaga povečati zasedenost vaše nastanitve ter s tem vaše prihodke na letni ravni. Z njihovo pomočjo lahko oddajate vaše apartmaje na pravi način, brez nepotrebnega stresa in zapravljanja vašega časa. Garantirajo vam, da bo vaša nastanitev uspešno oddana in da boste sodelovanje z njimi dojemali kot olajšanje poslovanja, ko gre za upravljanje apartmajev. Za vas podjetje izvaja upravljanje apartmajev na največjih prodajnih kanalih, kot so Booking.com, Airbnb, Expedia in drugi.

Povečajte zasedenost vaših apartmajev

Agencija za oddajo nastanitev vam s storitvijo upravljanje apartmajev zagotavlja večjo zasedenost vaših apartmajev. S pomočjo učinkovitega marketinga in cenovne politike, ki se nenehno prilagaja trenutnim razmeram na trgu in povpraševanju, lahko dosežejo večjo prepoznavnost vaših nastanitev. Ekipa spremlja trende in potrebe turistov ter posodablja profile vaših apartmajev na vseh prodajnih kanalih, kar zagotavlja boljšo vidnost vaših nastanitev. Rezultat njihovega dela so večji prihodki na letni ravni, manj stresa in več prostega časa za vas.

Verjamejo, da se zavedate, kako zelo se je svet spremenil v zadnjem času. Digitalizacija je dosegla skoraj vse vidike našega življenja, tudi turizem. Poleg tega pa se turisti v današnjem času soočajo s številnimi stresnimi situacijami, povezanimi s Covid-19, kar postavlja agencije za oddajo apartmajev pod še večji pritisk. Turizem se nenehno spreminja in vsaka sezona je drugačna od prejšnje. Pojavljajo se novi prodajni kanali in oglaševalske možnosti za pridobivanje gostov. Zamislite si, da obstaja rešitev za vaše izzive in podjetje, ki vam lahko pomaga, ko se gre za upravljanje apartmajev in oglaševanje vaše nastanitve.

Strokovno upravljanje in marketing

Agencija se ukvarja z optimizacijo prodajnih kanalov na Booking.com in Airbnb ter postavitvijo spletnih strani in marketingom na socialnih omrežjih. Ponujajo vam tudi izboljšanje vizualne podobe vaše nastanitve s pomočjo novih fotografij, svetujejo vam pri cenovni politiki in usklajevanju cen ter različnih cenikov, ki so vezani na različne pogoje odpovedi. Prav tako vam lahko pomagajo urediti elektronsko knjigo gostov, elektronsko prijavo za goste in elektronsko davčno blagajno. Specializirana agencija za oddajo apartmajev je posvečena detajlom, ki lahko naredijo veliko razliko v pridobivanju rezervacij. Z odločitvijo za upravljanje apartmajev boste lahko korak pred konkurenco ter si zagotovili uspešnejše in enostavnejše poslovanje tako v sedanjosti kot tudi v prihodnosti.

Izberite jih, ker imajo večletne izkušnje na področju marketinga, kjer so dosegali odlične rezultate z lastnimi nastanitvami in višje prihodke z oddajanjem nastanitev. Njihove dolgoletne izkušnje na področju direktne prodaje in poznavanje posla iz prve roke jim omogočata, da vam profesionalno uredijo prodajne kanale in olajšajo poslovanje ter upravljanje apartmajev.

Upravljanje apartmajev

Zagotavljajo vam hitro in odzivno komunikacijo ter podporo vašemu turističnemu poslu, saj so zavezani k dostavi kvalitetne vsebine in podpore. Poleg tega imajo večletne izkušnje na področju turizma in gostinstva ter so lahko vaš osebni skrbnik za vaš turistični posel. Z njimi ste lahko prepričani, da boste korak pred konkurenco in boste dosegli uspeh v svojem poslu.

Upravljajte nastanitve brez stresa

Agencija uspešno izvaja upravljanje apartmajev v Sloveniji in si prizadevajo ponuditi najboljše storitve na področju oddajanja nastanitev v turistične namene. Z njihovum Optimalnim in Premium paketom ciljajo na to, da v celoti razbremenijo sobodajalca. Trenutno upravljajo več kot 140 enot, tako v Sloveniji kot tudi v tujini. Agencija ponuja celostne storitve na področju oddajanja nastanitev v turistične namene, pri čemer pokrivajo vsa področja, na katerih bi lahko potrebovali pomoč pri oddajanju vaše nastanitve. Nudijo vam prilagodljiv pristop, ki se popolnoma prilagodi vašim željam in potrebam.

Verjetno se dobro zavedate, kako zahtevno je oddajanje nastanitve, saj zahteva veliko časa, truda, usklajevanja in birokracije. Če ste novi na področju turizma, se morda sploh ne zavedate, koliko truda in časa boste morali vložiti, da boste zagotovili zadovoljstvo svojim gostom. Zato vam lahko pomagajo in vam olajšajo ta proces.

Ekipa vam bo pomagala pri dvigu zasedenosti vaših nastanitvenih kapacitet ter pri upravljanju prodajnih kanalov. Zahvaljujoč njihovim izkušnjam in poznavanju različnih marketinških taktik in postopkov, vam ne bo treba več izgubljati časa in živcev pri tem. Skupaj boste lažje vstopili v svet turizma, saj vam bodo olajšali težke korake, ki jih boste morali na tej poti storiti. Njihova storitev zajema celoten proces, od pojavljanja na svetovnem spletu in upravljanja prodajnih kanalov do komunikacije z gosti in pristojnimi institucijami. Ves čas so vam na voljo za kakršne koli nasvete in podporo.

Upravljanje z vašo nastanitvijo še nikoli ni bilo tako enostavno

Ekipa sestoji iz izkušenih strokovnjakov, vsak je specializiran na svojem področju. Skupaj tvorijo popoln paket, ki vam lahko zagotovi vse, kar potrebujete za uspešno oddajanje vaše nastanitve v turistične namene. Vedo, da je ekipno delo ključnega pomena za dosego najboljših rezultatov in zato si vsak dan prizadevajo za odlično sodelovanje med njimi in s strankami. Če želite videti, kako lahko skupno sodelovanje prispeva k vašemu uspehu, jim dovolite, da vas prepričajo z našimi storitvami.

Če se sprašujete, zakaj bi se odločili za najem agencije za oddajo apartmajev, je odgovor preprost. Pri njih boste dobili vse, kar potrebujete na enem mestu – celovito rešitev, ki se vam bo kmalu obrestovala. Poleg tega, če potrebujete dodatne informacije, so vedno pripravljeni odgovoriti na vaša vprašanja in vas usmeriti v pravo smer.