Smešne majice za vsak dan in obilo dobre volje

Smešne majice za vse namene in potrebe. Majice, ki vas bodo spravile v dobro voljo izberete in naročite tukaj. Smešne majice so odlično sredstvo za promocijo vaše dejavnosti. Smešne majice so tudi način, da imajo člani vaše organizacije občutek pripadnosti. Smešne majice so lepo darilo, lahko se uporabijo kot nagrada na srečelovu ali nagradni igri. Majice imajo preprosto uporabno vrednost in ljudje so jih vedno veseli. Cene se razlikujejo glede na velikost potiska, način tiska, itd. Poznamo: enobarvni tisk na majice, večbarvni tisk na majice in vezenje na majice. Smešne majice se lahko uporabijo za različne namene. Nudimo vam smešne majice, rojstnodnevne majice, majice z napisi, reklamne majice, majice z vašim logotipom, poljuben tisk majic. Motiv za tisk na majice si lahko izberete sami, lahko pa vam ga pomagamo izbrati mi. Veliko idej imamo, morda vam bo katere izmed njih všeč.

 smešne majice

Na smešne majice lahko natisnemo prikupen tekst, narišemo izsek iz stripa ali risanke ali pa si sami izmislite zabavno situacijo, ki vas bo nasmejala od srca. Napise lahko poiščete na mnogih spletnih straneh ali pobrskate po svoji domišljiji. Na rojstnodnevno majico lahko natisnemo torto, število let in zabaven citat. Reklamne majice za promocijo podjetja ali organizacije naj vsebujejo ime podjetja oziroma organizacije, moto organizacije ali zabaven tekst z logotipom. Majice z napisi so lahko vedno unikatne in čudovito je, če vsebujejo dobra sporočila ali verze, nad katerimi se ljudje zamislijo, jih spravijo v smeh in si jih zapomnijo.

Nudimo tudi majice za tisk. Izbirate lahko med otroškimi, moškimi in ženskih modelom, različnih barv in vseh velikosti. Majice so na voljo v različnih oblikah. Naj gre za smešne majice, majice z napisi ali majice s poljubnim potiskom, izbirate lahko med različnimi barvami in gramaturami majic. Pri barvah lahko posežete po beli, rumeni, oranžni, rdeči, zeleni, modri in črni majici. Tisk na majice je kvaliteten in strokoven.