robotska in vakuumska prijemala

Robotska in vakuumska prijemala so narejena posebej za izdelke, ki imajo vsak svojo obliko, neglede na to, bo robotska prijemalka prijela ta izdelek varno in natančno. Taka prijemalka pa se lahko namesti zelo enostavno. Kje vse pridejo prav različna prijemala v industriji? Povsod tam, kjer so dela enostavna in enolična, ter jih robot hitreje ter bolj zanesljivo opravi od človeka. Robot se ne bo utrudil in nikoli pritožil, nebo počival ter ne bo žel na stranišče in malico. Delala bo neumorno ter konstantno brez nihanja kakovosti dela. Robotska in vakuumska prijemala so dejansko marsikje v industriji prava rešitev za pohitritev proizvodnje in za njeno stalno kakovost.

robotska in vakuumska prijemala

Robotska in vakuumska prijemala so namensko oblikovana za točno tisti del opravljanja nalog  v proizvodnji, ki jih hočete robotizirati. Veliko je možnosti, kako se lahko taka prijemalka izvede in se jo da seveda povsem prilagoditi. Seveda vam bodo v podjetju nudili svetovanje ter izvedli vse, kot je treba, od načrta do izvedbe. Načrtovali jo bodo, naredili ter tudi pripravili za proizvodnjo.

Robotska in vakuumska prijemala morajo biti seveda testirana in preizkušena na več načinov, da bodo dobro delovala in da ne bo škode v proizvodnji, kar vam bodo izvedli tudi izvajalci prijemalke. Simulirali bodo funkcije ter tudi zadevo montirali. Seveda jih bodo izdelali precizno z največjo možno skrbnostjo. To pa je seveda pogoj, da bodo robotska in vakuumska prijemala delovala točno tako, kot ste si zamislili.

Nekateri materiali niso magnetni, takrat pa je treba uporabiti tako prijemalko, ki je vakuumska, da bo dobro delovala. Če oprijem ni zanesljiv ali ni možen, potem bo vakum to rešil. To so predvsem materiali, kot so nekatere nemagnetne kovine, plastika in les. Rešuje tudi težavi pri kosih, ki niso ravno prave oblike in jih je težko prijeti z magneti, takrat bodo sesalke tisto, kar se potrebuje za zanesljivo delo.