Oblikovanje vizitk magma Media

Ko vstopimo na poslovno pot, je zelo pomembno tudi, da začnemo razmišljati o prepoznavnosti. Na tej spletni strani https://magma.si/tisk-vizitk/ si lahko naročite različne tiskovine za prepoznavnost. Zelo enostavne za začetek so vizitke, ki so estetsko privlačne, prav tako so lahko prvi korak na vaši poslovni poti. Oblikovanje vizitk je na vaši ideji. Sami si oblikujete, kot si želite. Zato v svoje prve vizitke, vložite svoj prosti čas ter ideje, ki so vam nekje v mislih. Za vse ostalo pa poskrbijo v Magma Media, ki so na tem področju zelo usposobljeni.

Kot sem že omenila, oblikovanje vizitk prepustite domišljiji. Vizitke so tiste, ki vas lahko spremljajo od začetka vaše poslovne poti, pa vse do konca. Pomagale vam bodo ohraniti stik s obstoječimi ter novimi strankami. Vizitke naj so čim bolj privlačne, saj so prvi vtis vsake stranke. Pri Magma Media vam obljubijo, da bo oblikovanje vizitk ugodno, kvalitetno ter zelo hitro. Zelo so znani  po sloganu tisk 24, kar pomeni, da v samo 24 urah vam vse uredijo.

oblikovanje vizitk

Ponujajo vam zelo bogato izbiro za oblikovanje vizitk. Sami si izberite barvo za ozadje, prav tako obliko vizitk, kontrast, prav tako na same robove. Na vizitke lahko dodate tudi kakšno fotografijo, ter izberete material za vizitke. Seveda ne pozabite na tekst in pomembne podatke za same stranke. Vizitke so lahko lakirane ali izberete zlatotisk. Če si želite logotip vašega podjetja, je tudi to možno.

Oblikovanje vizitk je lahko zelo stresno, lahko pa ob tem uživate, saj se gre za vašo poslovno pot. Ko ste povsem prepričani, da si želite takšne vizitke, bodo šle v sam tisk. Nudijo vam tudi digitalni tisk, kar pomeni, da je vse hitreje in seveda tudi kvalitetno tiskanje. Če niste tukaj dobili dovolj informacij, vam priporočam, da obiščete njihovo spletno stran in se tam prepričate. Tako bo vaše podjetje tudi kmalu dobilo vizitke za poslovne partnerje oziroma stranke.