Laserji – odličen delovni pripomoček in promocijsko darilo

Laserji že od nekdaj veljajo za izjemno uporaben delovni pripomoček, ki ga s pridom uporabljajo vsi najboljši profesorji in predavatelji. Današnji laserji pa so poleg uporabnosti, tudi estetsko dovršeni in elegantno izpopolnjeni. Največkrat so dodani pisalu in tako predstavljajo vrhunski 2 v 1 izdelek. Na spletni strani podjetja Agaric d.o.o. preglejte široko ponudbo laserjev in izberite tistega, ki vam bo kar najbolj olajšal delo in vaša predavanja naredil še posebej zanimiva za poslušalce. Laserji pa so poleg vsega ostalega tudi odlično promocijsko darilo, s pomočjo katerega boste na stranke zagotovo naredili močan vtis. V nadaljevanju preverite, kaj vse vam omogočajo te majhne naprave, ki že desetletja veljajo za enega najbolj priljubljenih pisarniških materialov.

laserji

Za učinkovito opravljanje dela

Laserji, ki jih lahko dobite pri podjetju Agaric d.o.o. so prenosni, lahki in predstavljajo odličen pripomoček za delo doma, v pisarni ali predavalnici. Glavna prednost laserskih kazalnikov je, da lahko z njimi hitro, enostavno, predvsem pa zelo učinkovito pokažete na bistvene poudarke svoje predstavitve na pomembnem predavanju. Z njihovo pomočjo lahko diskretno prestavljate celo drsnice, zaradi česar je celotno predavanje veliko bolj povezano in tekoče.

S pomočjo laserskega kazalnika boste pred svojimi poslušalci nastopili bistveno bolj samozavestno in suvereno, s tem pa brez dvoma navdušili občinstvo. Ste vedeli, da ljudje veliko bolj zbrano poslušajo, če jim med predstavitvijo pokažete pomebne poudarke, za katere želite, da si jih zagotovo zapomnijo? Prav to možnost vam nudijo kakovostni laserji, za katere lahko rečemo, da predstavljajo popolno orodje za samozavesten nastop. S pomočjo laserskega kazalnika se lahko prosto gibate po predavalnici, konferenčni dvorani ali sobi za sestanke, ne da bi pri tem rabili ves čas skakati do računalnika in premikati drsnice.

Tisti predavatelji, ki laserje že uporabljajo so povedali, da bistveno lažje vzpostavijo stik s poslušalci, saj med predavanjem niso več prisiljeni v frontalno metodo podajanja informacij. Ta je dokazano manj učinkovita, saj ljudje težko obdržimo visoko stopnjo koncentracije na statičen objekt. Če se boste med predavanjem gibali po prostoru, bodo vaši poslušalci veliko lažje in z večjim zanimanjem sprejeli informacije. Na tak način pa jih boste lahko tudi veliko bolj aktivno vključili v samo razpravo in diskusijo o povedanem.

Pisalo 3 v 1

Želite navdušiti poslušalce na svoji predstavitvi? Ste morda predavatelj, profesor ali vodite pomembne sestanke? Potem je laserski kazalnik več kot primerna izbira za vas. V tem malem pripomočku se namreč skrivajo kar tri izjemno uporabne funkcije:

  • kakovostno pisalo,
  • laser in
  • naprava za popolnoma diskretno prestavljanje drsnic vaše predstavitve.

laserji

Če želite navdušiti svoje poslušalce in pred publiko nastopiti kar se da samozavestno in suvereno, so ravno multifunkcijski laserji prava izbira. S pomočjo zgolj enega priročnega produkta boste vedno pripravljeni na predavanje, podarjanje pomembnih informacij in pisanje ali podpisovanje dokumentacije. Laser vam poleg naštetega omogoča, da pozornost svojih poslušalcev vedno držite na najvišji ravni, nakažete pomembne poudarke svoje predstavitve in sčasoma še dodatno izboljšate svoje nastopanje.

Laserji kot odlično promocijsko darilo

Poleg tega, da so laserski kazalniki vrhunski delovni pripomoček, pa se pogosto izkažejo tudi kot izvrstno poslovno ali promocijsko darilo. Poznate posameznika, ki se ukvarja s predavanji ali pa se pogosto udeležuje sestankov? Potem mu bo multifunkcijski laser zagotovo prišel zelo prav. Pri podjetju Agaric d.o.o. vam dodatno nudijo tudi možnost graviranja, s katerim boste ta izvrsten izdelek personalizirali in mu tako še dodatno povečali vrednost.

Poleg uporabe v namen poslovnega obdarovanja, so laserjski kazalniki odlična ideja za promocijska darila na različnih konferencah, seminarjih in delavnicah. Najprej z njimi navdušite v okviru zanimivega predavanja, potem pa jih razdelite med občinstvo. Tako si vas bodo ljudje zagotovo zapomnili in vas ohranili v lepem spominu.

Potrebujete izvirno idejo za darilo za poslušalce? Laser lahko vključite v celosten promocijski pisarniški paket. Tega vam pomagajo sestaviti pri podjetju Agaric d.o.o., vanj pa vključite tudi ves ostali potreben material, kot so pisala, beležke, označevalci besedila in drugi nadvse uporabni pripomočki. V kolikor paket personalizirate, pa ga lahko uporabite tudi v namene poslovnega obdarovanja. Na voljo sta vam gravura in laserski tisk – katerega se bo proizvajalec poslužil pa je odvisno od materiala izbranega izdelka.

Kakovost na prvem mestu

Pri nakupu laserskega kazalnika morate biti pozorni predvsem na njegovo kakovost. Laserji slabše kvalitete so lahko namreč nevarni in škodljivi za vaše zdravje. Z laserjem nikoli ne svetite neposredno v obraz ali oči in se tako izognite morebitnim poškodbam. S pomočjo vrhunskih laserskih kazalnikov Agaric spoznajte vse lepote samozavestnega nastopanja.