Klimatske naprave

V teh vročih in soparnih dneh naše klimatske naprave v glavnem delujejo na polni moči, bodisi da hladijo naše prostore ali pa jih le razvlažujejo. Za dobro, zdravo in učinkovito delovanje pa je pomemben tudi kakovosten servis klimatske naprave. Za dober in učinkovit servi se obrnite na strokovnjake, ki vam bodo vašo klimo pregledali, po potrebi očistili ali zamenjali filtre, dodali manjkajoči plin in tako bo vaša klima učinkovito in zdravo hladila vaš dom ali vaše poslovne prostore.

klimatske naprave

Klimatske naprave v svojem delovanju čez svoje filtre pretočijo velike količine zraka, ki ga morajo ohladiti in izpihati nazaj v prostor. Med tem se seveda na teh filtrih nabere marsikaj, tudi ne tako zelo zdravega in potem klima v prostor pač ne izpihuje več najbolj čistega in zdravega zraka, primernega za dihanje. Zato je zelo pomemben kakovosten redni servis klime, ki bo poskrbel, da bodo vsi filtri v napravi čisti in da bo zrak, ki ka bo klima vpihovala v prostor, zdrav in neoporečen za dihanje. Klimatske naprave je tako portrebno servisirati vsako leto, najbolje pred začetkom sezone uporabe, saj se v času čez zimo, ko naprave ne uporabljamo, v njej lahko razvijejo različne škodljive spore. Zato poskrbimo za ustrezen servis še pred začetkom vroče poletne sezone.

Na ta način bo vaša klimatska naprava vse poletje delovala učinkovito, posledično bo prabila manj električne energije, ohlajeni in izpihani zrak pa bo zdrav in neoporečen, Če ima klimatska naprava dodan še ionizator, bo bivanje v tako ohlajenih prostorih še bolj prijetno. Klimatske naprave so v današnjih vročih dneh pač nepogrešljive, zato poskrbite, da bodo neoporečne in da bo njihovo delovanje čim bolj učinkovito in zdravo. Na ta način bo tudi vaše počutje boljše, vaša delovna učinkovitost bo višja, doma pa boste bolje in lažje prenašali vroče poletne dni, ki so še pred nami.