Poskrbite za informacijsko varnost vašega podjetja

Koliko veste o informacijski varnosti? Bi vaši službeni računalniki in ostala IT tehnologija preživeli kibernetski napad? Bi si želeli organizirati izobraževanje o informacijski varnosti za vaše zaposlene? Potem morate še danes obiskati spletno stran www.varnost-it.si, kjer vam strokovnjaki ponujajo pomoč pri informacijski varnosti. Za vas lahko opravijo teste kibernetske varnosti, pripravijo izobraževalne vsebine za vaše zaposlene na temo informacijske varnosti, pri njih si lahko celo izposodite IT opremo ali pa vam jo pomagajo vzdrževati. Nikar torej ne odlašajte, temveč jih še danes kontaktirajte.

Hekerski napadi, virusi in ostala zlonamerna programska oprema so težave, s katerimi se skoraj zagotovo vsaj enkrat sreča vsaka večja (in pomembnejša) organizacija. Ravno zato je pomembno, da imate v svoji organizaciji dobro informacijsko varnost, kar pomeni, da ste dobro zaščiteni pred morebitnimi hekerskimi napadi in podobnimi neprijetnimi zapleti. A običajni ljudje bolj malo vemo o informacijski varnosti – morda si naložimo kakšen protivirusni program in si ustvarimo kopije pomembnih dokumentov to pa je bolj ali manj tudi vse. Na ta način ne moremo z gotovostjo reči, da je naša IT oprema popolnoma varna pred morebitnimi vdori hekerjev ali virusov. Na srečo pa obstaja podjetje, ki lahko za nas poskrbi za informacijsko varnost. Podjetje Varnost IT vam ponuja različne storitve s področja kibernetske varnosti. Za začetek lahko pregledajo stanje IT-varnosti v vaši organizaciji in identificirajo šibke točke (temu se reče penetracijski testi IT varnosti), kar pomeni, da se lahko pripravite oz. izboljšate varnost svojih IT naprav. Po pregledu se pogovorijo z vami in na vašo željo pripravijo načrt za izboljšanje varnosti IT tehnologij v vaši organizaciji. Pomagajo vam lahko pri ureditvi IT varnosti i jo vzdržujejo, prav tako pa lahko za vaše zaposlene organizirajo različne tečaje s področja informacijske varnosti. A ne ponujajo vam zgolj tega – pri njih si lahko tudi izposodite IT-opremo, ki vam jo tudi vzdržujejo. Imajo vrsto let izkušenj, pridobili so številne certifikate, predvsem pa se lahko pohvalijo z vrhunsko izobraženimi strokovnjaki, zato ste lahko prepričani, da bo vaše podjetje z njihovo pomočjo popolnoma varno pred hekerskimi napadi in virusi.

informacijska varnost

Zavarujte se pred hekerskimi napadi.

Informacijska oz. kibernetska varnost je v današnjem času zelo pomembna. Pa veste, kako varne so IT tehnologije v vašem podjetju? Kontaktirajte podjetje Varnost IT in naročite celovit pregled IT-opreme v vašem podjetju ter se na ta način zaščitite pred neželenimi vdori hekerjev in virusov.