Industrijski tiskalniki so učinkovit način tiskanja nalepk

Tehnološko dovršen, hiter in učinkovit način tiskanja nalepk za industrijo so industrijski tiskalniki. Slednji tiskajo izjemno obstojne in kvalitetne nalepke po meri. Prav tako je tiskanje s tovrstnimi tiskalniki cenovno bolj ugodno, zaradi manjših zalog, manj odpadnih materialov, brez težav z izgubami naročil in zamudami. Industrijski tiskalniki omogočajo nadzor nad postopkom, količino ter časom tiskanja, posledično pa podjetjem ponujajo največjo učinkovitost in nadzor nad stroški tiska. Na priloženi povezavi boste našli pestro ponudbo tovrstnih tiskalnikov, zato boste tam zagotovo našli najprimernejšega zase in za svoje podjetje.

industrijski tiskalniki

Industrijski tiskalniki nudijo tisk odporen na vodo, bledenje in razmazovanje, prav tako pa so tiskane nalepke hitro sušeče. S tovrstnimi tiskalniki lahko natisnete nalepke z barvnimi logotipi in fotografijami, natisnete lahko še vstopnice, nalepke s črtnimi kodami, energijske nalepke EU in še mnoge druge nalepke, ki jih potrebujete. Tiskane nalepke so visoke ločljivosti, privlačnih barv in so tiskane z dovršenim tiskom. Ravno zato lahko z industrijskimi tiskalniki natisnete nalepke, ki imajo veliko količino podatkov in morajo biti lahko berljive. Z industrijskimi tiskalniki lahko tiskate nalepke za maloprodajo, pripravo in dostavo hrane, funkcionalne nalepke, nalepke za izdelke, zdravstvo ter nalepke po standardih GSH, ki so skladne s potrdilom BS5609. Prav tako pa lahko tiskate še manjše nalepke za stekleničke ali pa velike in odporne nalepke, ki so namenjene npr. bobnom za kemikalije in morajo biti nanje odporne.

Industrijski tiskalniki so zanesljivi, tehnološko dovršeni in omogočajo izdelavo kvalitetnih nalepk, primernih za najrazličnejše uporabe. Prav tako so ti tiskalniki hitri in učinkoviti, zato boste v kratkem času natisnili veliko nalepk. Tovrstni tiskalniki pa imajo vgrajen odstranjevalnik in samodejni rezalnik, kar je izjemno priročno. Tako boste imeli manj odpadnega materiala in posledično nižje stroške. Tiskate pa lahko nalepke za malo prodajo, pripravo in dostavo hrane, funkcionalne nalepke, nalepke za izdelke in tudi zdravstvo.