Kakovostna in lepa garažna vrata vam povečajo udobje

Garažna vrata ima vsaka stavba. Kako so uporabna, trdna in varna, pa je odvisno od modela in proizvajalca. Dobra garažna vrata morajo izpolnjevati vaša pričakovanja. Lahko pa se zdelajo za hiše in za poslovne stavbe ali tudi za velike garažne hiše, saj se vedno delajo na zahtevo, to je na določeno specifično situacijo. Vi podate podatke, kaj hočete, ali dvižna vrata, odmična, koliko je prostora, kakšna mora biti izolativnost, ali naj imajo okna, vrata v vratih, iz katerega materiala naj bodo narejena in podobno. Pomembna sta tudi zanesljiv in odziven servis ter rezervni deli, ki morajo biti zagotovljeni.

garažna vrata

Dvižna garažna vrata so najbolj priročna in se največkrat naročijo, ker so avtomatska in jih enostavno odprete na daljica, ne da bi stopili iz vozila, kar je pozimi in med dežjem res super. Za vami se ta vrata kar sama od sebe zaprejo. Če med njimi kaj ostane ali se nenadoma znajde tam, bodo senzorji oviro zaznali in se bodo vrata dvignila nazaj gor.

Nekatera dvižna garažna vrata so tako narejena, da se zložijo kot harmonika pod podbojem, tako da ne potrebujete dosti prostora, sploh ne na stropu, da bi jih montirali. Primerna so za tiste prostore, kjer nimate veliko prostora. Dejansko so lahko garažna vrata v več materialih in tudi standardnih barvah, tako da se potem povsem ujamejo oblikovno z vašo fasado. Mojstri pazijo tudi na to, da je sama oblika primerna za vašo stavbo. Lahko so povsem steklena, torej prosojna, da skozi njih posije svetloba, lahko so prosojna, vendar pa se skozi njih ne vidi ali pa so delno v steklu in lahko so čisto brez stekla.

Industrijska so izjemno hitra, tiha in kakovostna ter narejena za to, da se velikokrat odpirajo in se ne pokvarijo. Ponavadi so izdelana kot zelo velika vrata po meri, lahko jih je več tudi vzporedno, če imate vozni park večji.